29-11-13

Hejhå! Jag är sjuuuk, förskyld sedan i onsdags. Inte kul! Erik är också sjuk så vi har i alla fall snörvlat tillsammans, men idag har han tenta och redovisning så sitter ensam. Har plockat iordning lite i lägenheten, slagit in lite julklappar och sett gossip girl. Ska försöka samla lite kraft för att snart orka gå till affären och införskaffa lite mat, kanske även glass för halssmärtan... 
 
På söndags ska vi bjuda min familj på första adventsfika, så jag hoppas att vi båda mår bättre då. Som tur är så har vi redan bakat allt så det är klart, bara att värma på glöggen. Julklappshazard ska vi spela också, skoj!
 
Nu ska jag skriva inköpslista, hejsvej!
 
 
 

23-11-13

Hej! Idag har jag hittills hunnit med att jobba, och nu har jag börjat städa och plocka iordning här hemma. Har också släpat upp allt julpynt nere från förrådet, så ska gå bananas med det snart också. Annars vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, är all alone då Erik är i Stockholm hos sin familj. Tur att jag har Wilson i alla fall. Lånade en bok på bibblan igår, så ska läsa i den, kanske sticka på min halsduk som faktiskt är så lång att man inte längre kan missta den för en grytlapp! Har faktiskt tänkt vara så galen att jag kanske ska slå in lite julklappar också. Dock måste jag nog märka upp paketen i så fall så jag inte glömmer vad som är i de.

Hej svej så länge!

21-11-13

Halloj! Sitter och lyssnar på julmusik och mår megailla, ingen aning om varför. Inte så skoj. Har precis dekorerat pepparkakor, blev cirka 80% av kristyren över. Men det är ju ganska svårt att göra en blandning med en fjärdedels, eller ännu mindre äggvita, så jag hoppas helt enkelt att den kanske möjligtvis kan hålla sig ett tag i kylen, utan att stelna fullständigt. Passade också på att dricka glögg för första gången i vinter oooch lyssna på julmusik (det får jag passa på med medan Erik inte är hemma)(måste vänta tills december innan julmusik accepteras i lägenheten). Julen är ju mysig, hoppas den blir vit också. Förra året var den väldigt grön i Spanien, klagar dock iiinte på att kunna sitta i t-shirt ute på julafton, det var härligt. 
 
Igår hände det först inte så mycket, på eftermiddagen/kvällen var jag och mamma på Tornby och kollade runt, det var kul. Hittade en del julklappar så det känns ju bra. Om en månad exakt ska vi fira med familjen, så det är verkligen dags att börja fundera på vad jag ska ge till alla. 
 
Nu ska jag göra något (?). Hejsvej!
 
En blev lite mosad när jag skulle fota med mobilen och tappade den, lyckat! 

19-11-13

Hejsan! Idag har jag städat ääännu mer, och tränat en sväng och träffat fina vänner på kvällen för mat, mys! Nu har jag precis skypat med syster och sett på gossip girl, skojsigt. Imorgon kanske det blir simhallen med mamma, och möjligen också kika efter nya glasögon. Gillar de jag har nu, men har haft de ett bra tag och tyvärr har de börjat släppa lite färg, inte så skoj. Men vill antagligen ha några i liknande stil, får se...
 
Såg förövrigt på väderprognosen att det snart ska bli minusgrader. Vill inte ha en megavinteeer, för mig får den gärna vara slut när februari är't. Men i år, när jag trodde att jag skulle slippa hela vintern pga spanienvistelse, höll den ändå på hela mars ut, inte okej! 
 
Nu börjar jag känna mig sjuk :((( Ska gå och göra lite te. Hejsvej!
 
 

18-11-13

God kväll! Fick ett konstig sug efter att blogga, så here i am. Sitter för tillfället i soffan i vår lilla lägenhet och har musik i lurarna för att försöka blocka ute lite av pojkvännens nördiga speltalk. Idag har jag gjort sjukt mycket saker, så antagligen kommer jag inte orka göra något imorrn eftersom att jag använt hela veckans energidepå idag. 
 
Jag började med att gå förbi jobbet, pratade med mamma samt tog bort ett jobbpass pga. tandläkarbesök. Gick sen ner mot ån och tog en långpromenad, skönt men lite kallt (frost imorse!). Diskade sedan gårdagens diskberg, plockade iordning i hela lägenheten som såg ut som ett smärre bombnedslag och tog ett skönt bad med massa skum. Jag har också hunnit med att tvätta, baka bröd, se på gossip girl, bädda rent, organisera lite köksskåp, locka håret (samt bränna mig på halsen under tiden) oooch nu sist har jag suttit och stickat på min halsduk. I nuläget är den ungefär lika stor som en grytvante trots att jag slitit med den ett bra tag nu, och jag börjar misstänka att den nog blir klar lagom tills halsdukssäsongen är över för den här gången, alltså i maj typ. Också möjligt att den blir klar maj året efter det. 
 
Om tre veckor cirka kommer antagningsbeskedet. Så. Himla. Läskigt.
 
Här kommer en bild på miiiiig en kväll som denna. So long!
 

RSS 2.0