16 timmar

Hej alla små barn! Om några timmar åker jag & Erik mot en busscentral här i Lima för att ta en buss på 16 timmar till Arequipa, Perus nästa största stad. (Ja, detta är helt himla sjukt). Där ska vi turista runt, åka om möjligt ännu mera buss till en liten stad som heter Chivay där vi ska bo. Den ligger precis vid världens näst djupaste kanjon (den djupaste ligger också nånstans här i Peru). Vi ska alltså kika på den, hålla utkik efter kondorer, hyra cyklar och åka runt lite, bada i varma källor, kanske kika på rymden i ett observatorium osv. Vill dock inte börja räkna på hur många timmar jag ska sitta i en buss de närmsta dygnen. Men, det måste sägas att det är sjukt billigt att åka långfärdsbuss här. Resan dit kostar ca 70 s/. per person, alltså cirka 175 kr. Då får vi en 16-timmars bussresa inkl. middag och frukost! Får se vad vi hittar på på bussen, förhoppningsvis kan vi ju sova bort 6-7 timmar iaf! 

Funderar på om jag ska ta med min systemkamera eller inte, men är inte säker! Hur tråkigt som helst (!) om den blir stulen, men min andra kamera suger verkligen har jag märkt. Batteriet håller inte alls länge, borde ha köpt ett nytt innan jag åkte hit. Menmen, antingen drar jag med systemkameran, som ju också är väldigt jobbig att dra på, eller så får jag dela Eriks kamera. 

Hoppas att ni alla där hemma får en jättefin midsommar med fint väder och massa goda jordgubbar! :) Vi kommer tillbaka till Lima på måndag igen!
Plaza de Armas inne i Lima, framför katedralen. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0