Spansk frisör

I tisdags var vi och klippte oss hos en frisör som ligger i samma hus som vi bor i. Nära och bra och dessutom myyycket billigare än i Sverige! Vi blev nöjda båda två men särskilt för mig var det rätt svårt att kommunicera hur jag ville ha det, det enda jag fick fram var typ "tre cm" haha! Men det gick bra som sagt. Dock höll frisören på att blåsa mitt hår och fixa det längre tid än vad det tog att klippa det. 
 
Ikväll ska jag och Erik på restaurang och fira att han har skrivit alla sina tentor! Det blir skoooj. Kram!
 

En bild från förra veckan när vi var inne i stan, här vid katedralen. 

LÄGENHET!!

Har tackat ja till en lägenhet inne i Linköping! En tvåa på 56 kvadratmeter som kommer vara min under våren och planen är att jag och Erik antagligen ska bo där tillsammans framåt hösten, efter Peru. Ska bli så himla kul att ha min egna lilla lägenhet, och så skönt att bo centralt (Tannefors). Får den senast sista februari! Nu ska jag bara försöka hitta någon som vill hyra den under sommaren?? Annars blir det dyra pengar som försvinner om jag ska betala både boende i Peru och hemma i Sverige samtidigt. Ser väldigt mycket fram emot våren i alla fall! 
 
 
Har inga bilder att lägga upp ännu, men här kommer tre bilder från The vow. Tycker de har så fin lägenhet!

Träd


HEJ!

Ibland är det nån liten människa som kollar in här, så HEJ på dig haha :D Har ju inte skrivit här medan vi haft vår andra blogg, men nu när jag snart kommer hem till Sverige igen så kommer jag börja skriva här igen :) 
 
Nedan ser ni min nyårsklänning ^^ Fick den i julklapp av Erik! ♥

RSS 2.0