Onsdag

Hejhå! Nu har jag varit här i Stockholm sen i måndags, mår nog (?) lite bättre, men måste snyta mig hela tiden osv fortfarande. Jobbigt! Imorgon ska vi in till stan, Erik ska vaccinera sig, sen ska vi kolla runt lite + gå på bio. 
 
Idag gick vi promenad ner till Mälaren, soligt och fint för en gångs skull!
 

söndag

Sista dagen i veckan och en vecka tills Erik åker... Jag mår bajs, det kändes som att jag började må bättre men nu är allt sämre igen. Hallååå hur ska jag kunna jobba såhär?? Och hur ska jag betala hyran om jag inte kan jobba?? Så många frågor men inga svar. Imorgon ska jag i alla fall ta mig in till stan på något sätt och sen åka buss upp till Stockholm och Erik. Hoppas att jag mår bättre när jag vaknar imorgon helt enkelt. 
 
I fredags hade vi i alla fall en rolig kväll när jag fick träffa fina vänner igen efter lååång tid! Och igår åkte Erik upp till Sthlm och jag och mamma flängde runt på IKEA osv (kanske därför jag mår sämre idag..). Köpte en hel del fint till lägenheten i alla fall! 
 
 

20/2

Idag blev det vårdcentralen eftersom att jag nu har haft feber i två veckor. Det gav dock inte särskilt mycket, de tyckte jag skulle "avvakta". Själv tycker jag att jag redan har gjort det tillräckligt länge! Menmen, Lund i helgen var fint och roligt även om det såklart hade varit roligare att vara frisk också. Sen har det blivit mycket vilavila, vet inte riktigt hur jag ska bli frisk någongång, men jag försöker. 
 
Nästa söndag åker Erik! AAAAAAAH 
 
Hejdå.

Lund imorgon

Hej! Febern håller i sig, men imorgon ska jag & Erik ner till Lund i alla fall, det har varit bestämt länge. Jag ska hälsa på lilla syster och han sina kompisar. Det ska bli skoooj! 
 
Igår var jag och kollade lägenhet. Inte den jag skrivit om förut, utan en etta mittemot den. Paret där vill flytta till tvåan och ettan passar mig mycket bättre i hyra och tyckte absolut att den var tillräckligt stor, 40 m². Så antagligen blir det den jag flyttar in i, och det snart! Jag tackade ja idag och det ska bli jätteroligt! 
 
Så har det varit alla hjärtans dag idag också. Vi har myst hemma med bl.a. Taken 2 och popcorn. Till världens finaste pojkvän: Jag älskar dig!! ♥
 

blä

Vaknade upp sjuksjuksjuk imorse så det blev varken jobb eller fest :(( Buhu! Har spenderat dagen i soffan med mysjumpsuiten istället. Nu ska jag bums i säng och hoppas på att allt känns bättre imorgon. 
 
 

Jobb

Idag på eftermiddagen fick jag finbesök av min himlans saknade vän Sofie! Vi pratade några timmar och det var så trevligt så. Framåt kvällen åkte jag + föräldrar till mormor och morfar för att fira mormor som fyllde 77 år idag! Där åt vi god mat och mormor fick massa paket, kul att träffa de igen efter så lång tid. Vi pratade lite lägenhet också, och kanske att jag kan få en etta i samma hus som blir rätt rejält mycket billigare, hoppas att det blir så! 
 
Imorgon ska jag jobba för första gången sen i somras, nervöst! Jag hoppas att det kommer gå bra i alla fall, och att jag inte kommer vara allt för trött när jag ska på inflyttningsfest hos bästa Madeleine på kvällen!! 
 
God natt, klockan ringer tio över fem >< 
 

En tulpanbukett som vi gav vår portvakt innan vi åkte hem. 

Hemma hemma!

I tisdags kväll kom jag & Erik hem till Sverige igen efter lite drygt fem månader i Spanien. Det är massa snö här! Snöar just nu, och jag måste säga att det är fint även om jag hellre skulle ha 25+. Har inte hunnit med att tröttna på snön eller kylan som jag helt klart skulle gjort vid den här tiden annars. 
 
Igår kom mamma och hämtade mig uppe i Stockholm, sen tog det lång tid att åka hem till Linköping i all snö. Och nu är jag här hemma för första gången på ett halvår ungefär! Helt galet. Skönt men var också tvungen att sova utan världens finaste pojkvän för första gången på lääänge, ensamt. 
 
Saknar redan Spanien och Valencia men det är ändå skönt att vara i ett land där man kan dricka vattnet från kranen, där man har internet/tvättmaskin/dammsugare/osv hemma.
 

Nyss duschat (skööönt för vi hatade vår dusch förut rätt mycket) och dricker smoothie för första gången på flera månader! 

RSS 2.0