Rummet i Uppsala

Tog några bilder på korridorsrummet (ej hallen). Jag tror det kommer bli bra! Jag fick utsikten åt det fina håller också, wihu! 
 
Erik nyser. Mamma och pappa bygger.
Leten toa.
Utsikt!

19 december

Hej och hallå, det var ett tag sen! Har varit mycket på senaste tiden så har inte hunnit med att sitta här. Antagligen kommer jag skriva mer när jag är i Uppsaaaaaaaaala om mindre än fyra veckor, galet!! Var där i tisdags och kollade in rummet och staden (megalite staden dock) och det kändes bra men nervöst såklart. Så förutom att fixa allt med jul osv så måste jag också börja packa plus tömma mitt rum hemma hos mamma & pappa - det lär väl ta ca 562752631 timmar. Skulle också vara bra att städa här hemma, men har precis kommit hem från jobbet och vill helst lägga mig i sängen.
 
Min första jobbjulklapp nånsin! Späääännande. 

4-12-13

Hejsan hoppsan. Idag vid åtta-tiden hade jag redan hunnit göra av med ca 500 kr, tack tandläkaren! Allt såg dock bra ut vilket ju alltid känns skönt. Sen dess har jag gått hem i regnet, legat en timme till i sängen (skööönt), spelat lite spel med Erik och fixat i lägenheten. Kom precis hem från att ha handlat, och nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Kanske slå in lite fler julklappar, inte långt kvar nu faktiskt! Kommer gå fort. 
 
Hoppas ni har en bra onsdag!
 
Fira med godis att tandläkarn gick bra! 

RSS 2.0