1

 


en del av helgen

 

Lite segt här ja, det går i vågor! I måndags började jag i alla fall på universitetet, först introduktion och sen startade det hårt med en föreläsning på en gång. Odlingslandskapet 1 hette den, ifall någon undrade. Litteraturlistan till kursen är himlans avskräckande och det finns inte ens chans att jag kan köpa alla böcker. Man får hoppas att de jag väl köper är de viktigaste. Har några stycken nu i alla fall, har suttit och läst om historiska kartor nu i förmiddags. Hade bara föreläsning måndag & fredag, så har inte pluggat ihjäl mig ännu med tanke på att jag inte ens har haft något att läsa i. Har åkt skridskor, spelat tv-spel och sånt istället. Träffade Sofie också vilket var trevligt och mycket välbehövligt.

 

Peaaace på er. ↔


scones med smak

 

Once upon a time så gjorde vi hallonscones! Mycket gott, bara att göra som vanligt och sen ha några hallon i mitten av varje scone. Vi har även gjort med kiwibitar, det var också gott :)

 


fredag

Inte för att det är så stor skillnad på vardag/helg för tillfället, menmen. Har som sagt inte fått något jobbpass på cirka 2 månader, och självklart så fick jag ett sms igår "Hej, du ska jobba imorrn..." bara för att jag idag skulle till vårdcentralen. Var alltså tvungen att ringa imorse och säga att jag inte kunde jobba, kändes jättebra (inte). Var där och tog prover osv i förmiddags, hoppas på att något visar sig där så att jag slipper gå och undra. Och hoppas på att jag helt magiskt blir frisk snart så att jag kan orka med att plugga och för den delen orka med att göra vadsomhelst.

 

En helt aktuell bild som visar första-advents-fika. Notera giraffen som bajsar (och dinosaurien som desperat klänger sig fast på nämnda giraffs huvud)

 


smootie

Drack precis en mycket god smoothie! Snart mat också, men det tar ååår att tina :o KRAM

ser ni hur uttråkad jag är???!!!

Nämn något som gjorde dig glad igår: Erik ♥
Vad gjorde du kl 08 i morse? Låg och sov.
Vad gjorde du för 15 min sedan? Ansökte om studiemedel hos csn.
Det sista du sa högt? Hejdå.
Det senaste någon sa till dig: Hejdå (pratade med mamma i telefon)
Vad har du druckit idag? Vatten.
Vad var det senaste du åt? En godisbit.
Vad var det senaste du köpte? Godis och billig glögg för 5 kronor.
Vad är det för färg på din ytterdörr? Träfärgad.
Vad är det för väder hos dig nu? Gråttgråttgrått. Möjligtvis lite regn på det.
Godaste glassmaken? B&J half baked? Glass i sig är ju oftast gott.
Sover du tungt? Inte direkt. Men om jag är väldigt trött? 
Drömmer du mardrömmar? Ibland. 
Trivs du med ditt jobb? Trivs är väl ett lite väl starkt ord.
Vad ser du om du tittar till höger? Fina tulpaner!
Vad gör dig glad just nu? Inte så glad just nu.
Vad ska du göra härnäst? Kanske läsa eller fundera över meningen med livet?
Höger eller vänsterhänt? Höger 
Favoritgodis? Svårt. Gott godis!
Kläder just nu? Leggings, t-shirt och tröja.
Sommarplaner? Sola, bada, äta glass och ha det bäst.
Hur många kuddar sover du med? 1
Morgon eller nattmänniska? Det beror på.
Är du kittlig? Om jag berättar så måste jag döda er. 
Snarkar du? Hoppas inte.
Stjärntecken? Oxen
Äckligaste insekten? Vill inte skriva ordet för det äcklar mig.

Stökigt eller välstädat? Välstädat

Vad längtar du mest efter just nu? Att bli frisk och må bra. Och att Erik ska komma hem.

 

 

 

 

 


wordfeud

 

Lite svårt att skapa ord med enbart "i:n"??? Wordfeudar i vågor, heter erizoos om ni vill spela iaf ^^

 

 

 

 


sjuk

Ringde vårdcentralen men de kunde inte bry sig mindre. Gick till centrum och köpte en febertermometer och godis. Så sitter här och mår bajs för mig själv nu. Lissentjej.

sista dagen i veckan

Fortfarande sjuk, över en vecka med feber nu -.- Tråååkigt. Börjar skolan om en vecka och då ska jag för sjuttsingen vara frisk. Igår städade vi typ hela lägenheten, rätt jobbigt men det blev fint iaf. :) Hoppas att ni mår braaa. HEJDÅ


tjaaao

Hellojsan! Sitter hemma hos Erik, har precis städat en del och nu är jag lite trött. Han är i skolan men kommer förhoppningsvis inte hem så sent. Om en timme eller så ska jag gå till Maxi och möta mamma, kan behövas för det finns inte mycket mat här. I onsdags innan jag åkte hemhem åt vi bullar & glass till kvällsmat i brist på annat (och för att det var gott). Men hörni ha en fin fredag!! ♥lussegubbe

En fin gubbe som Erik gjorde när vi bakade lussekatter alldeles i slutet av november :)

 


lite bilder ifrån nyår i sthlm


bläk

Mår inte särskilt bra, känner mig allmänt sjuk och har haft feber till och från ända sen förra helgen. Bajs på det. Är så himla jobbigt, och man orkar inte med så mycket när man har ont i huvudet och hela kroppen strejkar i princip. Och jag hatar verkligen att må illa.

 

Har fixat med lite allt möjligt idag, tog en evighet att komma in på bankens hemsida. Argh på det. Var inte så kul när jag väl kom in heller, jag har inte fått jobba något sedan i mitten av november! Panikkk, hoppas verkligen på att det ändrar sig snart.

 

Börjar skolan snart?? Hjälp, jag kommer inte ihåg hur man gör? Läskiiiigt. Men förhoppningsvis kul också.

 

Ha det bra och hejdååå på er.

 

 

Här är sööööta Wilson som jag fick av Erik i julklapp! :D ♥


tisdaggg

Idag har jag vaknat, duschat och åkt in till stan där jag mötte Terese. Vi åkte ut till tornby och kollade runt lite granna, var trött i slutet! Sen kom vi hem hit till Erik, åt lite och såg på tv. Myspys du! Sen åkte hon hem och Erik kom, vi har ätit vi också och kollat lite tv (fint mönster). Nu ska Erik träna men jag mår inte så bra. Så jag ska: kolla på tv. Men är ju Sveriges mästerkock, vilket jag kollade på förra säsongen också :) Imorrn ska jag träffa Sofiiiie :D Sen kanske åka hemhem och kanske inte, får se. HEJSVEJhemhemma igen

Åkte hem från sthlm i tisdags, haft det jättebra :) Nu är det 2012 också, galet! Orkar icke skriva mer just nu, hejsvej!

 

 


RSS 2.0