halloj!

I övermorgon åker vi!! Om 48 timmar ligger jag förhoppningsvis i en himla skön hotellsäng. (Alternativt i poolen).

 

Glöm inte kolla: erikosofi.blogg.se

 

KRAM ♥


kortare

Råkade se lite halvt deprimerad ut på den andra, men ändå!


i sthlm

Så nu har jag lämnat Linköping, och kommer alltså inte tillbaka på lite drygt fem månader. Läääskigt, och roligt och allt vad man kan tänka sig. Vi åkte upp hit idag, och näästa tisdag åker vi, 28 augusti. Valencia!


hejhallå!

Här har ni ett inlägg kära vänner. Imorgon åker jag upp till Sthlm och kommer inte hem förrän i februari, galet! Har packat och städat idag, har säkert glömt hundratjugo saker som jag kommer behöva inom 24 timmar där eller så. Igår myste jag med fina vänner som jag kommer sakna massor!! ♥ Ska bli roligt och spännande men är ganska rääädd.

530185_217647731697286_928755290_n_large

söndag

Nu har min älskling åkt hem igen, saknar honom redan! Men på fredag ses vi igeeeen :D♥ Då har vi båda jobbat klart för sommaren, så skönt. Kommer nog bli jobbigt att gå upp så tidigt hela veckan nu när jag har haft lite semester i två veckor och sluppit väckarklockan vid fem. Menmen, sista veckan iaf. Och sen är det inte långt kvar tills Spanien, galethjälposv! Vi har iaf bokat buss från Alicante dit vi flyger till till Valencia nu, skönt :)

 

Kramhej!!

 

 


hej igeeen

Nu är jag hemma från västkusten där jag var i fem nätter med Erik & hans familj. Mys och kul :) Igår var jag med Sofie på dagen och Sara & Magdalena på kvällen, kul ^^ Idag blir det stan, ska cykla in, hoppas det går bra. Kanske hittar nåt på rean men det får vi see :) Kramhej!
Tumblr_m845h8akbv1rnqouso1_400_large

RSS 2.0