Hejhejhej!

Hejsan svejsan! Den senaste veckan har det hänt lite allt möjligt. Förra fredagen var vi och kikade på en gammal ruinstad som funnits där sedan urminnes tider cirka. I lördags åkte vi in till centrala Lima och kollade lite turistgrejor som t.ex. katedralen och en stor park, letade restaurang i en och en halv evighet, hamnade tillslut på McDonalds, gick till en fontänpark och såg massor häftiga fontäner och åkte sedan hem igen. I söndags gick vi på bio och såg Man of Steel, bra! Det är billigt att gå på bio här, vi såg den i 3D (dyrare) och det kostade 14 soles, = ca 35 kr per person. Sen köpte vi dock en mellanpopcorn och en läsk till, vilket kostade ca 17 soles om jag inte kommer ihåg fel! 

 Det fanns massor fina fontäner, tyvärr inte upplysta i färg osv som de brukar vara, tydligen hade de ett uppehåll med det tills 15 juli. Så då får vi nog ta och åka dit igen! 
 

Kommentarer
Postat av: Sofie

ofta det är dyrare att köpa sig en mellanpopcorn & dricka än vad det är att gå på bio! :D
Fint med fontäner, ännu finare när det är mörkt ute! :) Kraaam <3

Svar: Ja eller hur, verkligen knäppt! Vi blev så illa tvungna att köpa, för man fick inte ha med sig sånt man köpt själv in :o Vi hade med en dricka och godis, men man fick inte ta med det in :o Jaa, jag hoppas vi hinner dit igen, och på kvällen då :D KRAM!
Sofi Anund

2013-06-20 @ 01:28:53
URL: http://apieceofme.spotlife.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0