hejhej!

Blir inte så jättemycket skrivet här just nu, men uppdaterar rätt mycket på den andra bloggen! Idag kom antagningsbeskedet och jag blev antagen till allt jag sökt, tre olika kurser. Nu gäller det bara att bestämma sig för vad man ska göra i höst. Igår åt vi popcorn vilkket var gott och det var typ vad jag hade att säga just nu. Kram heej!
 
 

tja igen

Nu har  jag plattat håret relativt grundligt för er som intresserar er. Har även börjat spela Wordfeud igen mot mamma och pappa som precis köpt sig varsin smartphone och nördar massa olika appar. Min mobil är helt knäpp så jag har inte kunnat ladda ner nya på hur länge som helst, mycket sorgligt. Därför ska jag nog ta och köpa mig en ny till hösten! Annars har jag också testat några olika oooutfits tills ikväll, står mellan två olika. Nu sitter jag också och tjuvprovsmakar drickan tills ikväll, ja klockan fyra på eftermiddagen, helt stabilt. Har två olika fruktviner/blandningar av något slag, en som heter Sun Peak Peach & så Strawberry Daiquiri. Nu ska jag nog sätta mig i sängen med två lager filtar och börja läsa en ny bok! KRAM
 
Vill haaaaaaaaaaaaaa

Hej lördag!

Vad göööör ni? Jag har så himla tråkigt. Har målat typ fjärde lagret glitternagellack, väldigt fint. Fryser, vill inte ha vinter när det är sommar! Ikväll kommer vårt hus invaderas av nästan 50 pers, iaf enligt facebookeventet. Det kommer blir sjukt?? Räknade ut att det finns ca 15 sittplatser nere i "allrummet" och sen kan det väl sitta max 8 personer här uppe på terassen. Blir kul förhoppningsvis. 
 
Spara lite sommar tills jag kommer hem! HEJSVEJ
 
Såhär var mitt januari, nu får jag lida för vintern jag slapp då...

Heej!


Sitter och ska skriva inlägg på vår andra blogg, men så råkade jag logga in här istället. Vi var nyss och åt på "restaurangen" (den enda vi går till typ haha). Det var gooott :) Hoppas ni har det bra där hemma! 
 
Drack en god jordgubbssmoothie, och så en spenat- och basilikaomelett. Soligt idag!! :D
 
 

RSS 2.0