tenta

Snart ska jag ha tenta, aaaaaaaaaah.


pommes

Hungrig som en igelkott, men pommesen står i ugnen som tur är, snart får jag maaat! Vi kollar på Masterchef och ikväll ska vi se En dag. Sett den på bio redan, men jag gillade den så pass att jag vill se den igen faktiskt. I veckan måste det bli att plugga mycket, tenta på fredag och har inte börjat plugga alls än. Ojsan svojsan.
Kram på er!


26 mars

Firar ett år med världens finaste kille idag! :D Så igår till idag så har vi varit på roadtrip vi två, mycket mys och roligt. Nu är han i skolan men sen kommer han och då ska han få 10000 pussar.
HEJSVEJ


De här vill jag baka!


21 mars

Halloooj alla männsikor! Sitter och väntar på att åka till jobbet, ganska deppigt ja. Har kollat lite på distanskurser (tills sidan började strejka) och det blir nog att läsa en kurs i höst i Spanien! Då blir det inte lika akut att hitta ett jobb heller, vilket ju är skönt. Men jag skulle vilja läsa spanska, och det verkar överhuvudtaget inte finnas som nybörjarkurs! Om de skriver det så måste man ändå ha läst till steg 3, bajs på de. Får köra själv istället.

Som sagt jobb ikväll, och imorrn också, men seeen är jag ledig i flera dagar! Eller egentligen så borde jag ju tentaplugga, men ja, nästan ledig i alla fall. Solig och fint, komsikomsi sommaren!19 mars

Åkte in till stan igen tidigt i morse, då var det mulet och regn, sen blev det fint väder och nu börjar det bli sämre igen. Tråkigt, jag vill ju ha soool! Erik är i skolan just nu, jag har en helt ledig dag idag. Sen är det kvällsjobb tis,ons, tors. Och en liten föreläsning där nånstans också. Sista innan tentan, läskiiigt. Hejsan svejsan på er!


För vi ska till Valenciaaaaaaaaa :D


18 mars

Idag har jag städat, tränat och lite så. Snart kommer Sofie, har saknat henne! Hejs!

fredag

Varken jobb eller skola idag, skönt! Åkte in till stan på eftermiddagen och tränade. Sen träffade jag Terese och vi kollade lite på stan och fikade. Så ha en fin fredag folks, hejsvej!


tisdag

Igår var det föreläsning och sedan kvällsjobb, idag blir det träning i eftermiddag och sen jobb igen 16-21. Pengarna behövs inför Spanien i höst, men det kan bli himla segt ibland alltså. Menmen, bättre än inget jobb alls. Bara tre föreläsningar kvar innan nästa tenta nu, första gick bra så jag hoppas att denna gör det också. Förra handlade mycket om historisk geografi och om hur människan påverkat jordens utseende. Nu handlar det mer om hur naturen själv påverkar, alltså vulkaner, jordbävninar, väder & vind och sådär. Nästa kurs är mer inriktad på ekonomisk geografi. Och som avslutning regional geografi!

 

 

 

 

 

 

 

hahaha okej, råkade trycka på nån knapp?? Nu ska jag gå och göra smoothie iaf, hej!

 


heeejigen

Hallihallå, lite länge sen jag skrev här men nu gör jag det igen (som ni kanske ser). Har ju då fått utstå enorma påtryckningar om att skriva ett inlägg, så vad gör man inte för sina fans liksom??

Idag har jag jobbat, ätit lasagne med getost och nu ser vi på Biggest Looooser. Och innan så åt vi jordgubbar! Mumsigt, och bara 10kr, vi gillar!!!!!!!!!!!!!

Massa kramar och heeeeeeeeeeeeeeejdå.
RSS 2.0