I Borlänge på Peace & Love

Det är vaaaaaaaarmt och sjukt galet här! Vi kom i måndags kväll, igår jobbade vi och hade det allmänt nice. Idag är vi lediga, så vi har snott el från Elgiganten (haha) till mobilerna och nu drar vi runt på festivalområdet och är coola. Idag ska vi se Jimmy Eat World, Lykke Li och Kings of Leon bland aaannat.


HOPPAS NI HAR DET FETT VAD NI ÄN GÖR


peeeeeeeeeaaaaaaaacccceeeeeeeee ♥


Hemma!

Hemma igen efter fyra roliga dagar i Sthlm med Erik och hans familj. Trött nu så skriver mer imorrn eller såå, men kan ju säga att en fin del av vistelsen var när min mobil lyckades rymma från min ficka när jag satt upp-och-ner högst upp i Exteme på Gröna Lund igår. Jag dog. Den ramlade på ett tak precis bredvid istället för i någons huvud iaf. Bakdelen flög in i ett ställe dit man inte fick gå (y). På något sjukt sätt så funkar den fortfarande??? Herregud, spänannde :)

 

 

 


^^*^^*^^*^^*^^


irrelephant


+0+0+0+0+


'~'~'~'~'~''~''~''~''~''~'~'~'~'~'~'~'

 

 

 

 


@ erik

Hos Erik, vi har nästan precis ätit och snart blir det lite teee. Fin kväll med fina vänner, imorrn ska vi baka pizzabullar och sen bege oss mot huvudstaden! PEACE OUT


fredag

Idag blir det fika med friends, sen till Erik med packning, sen in till stan för lite häng med andra fina vänner :) Imorgon blir det att åka upp till Stockholm & Eriks familj, kul och nervöst! Hemma igen på tisdag och måndagen efter det blir det att åka upp till Peace & Loooove. Är så pepp, kommer att bli awesome!

 

PUSSHEJ


finaste


lite dålig update häromkring


studeeeeeeent

FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR VI HAR TAGIT STUDEEEEEEEENTEN, FYFAN VAD VI ÄR BRA!!!!!!!


Helt galen dag hittills, gick upp vid 4.30, foto i trädgårn vid 6.30 och utspring vid 11.30. Skrek tills vi dog och ikväll ska vi skrika ännu meeeeer! OMG! :D :D :D :D :D :D :D
omg

En bild innan jag klippte mig men ja, imorrn tar vi studenten!!! wtffff typ!
Har nästan dött då jag har varit utan internet sedan åskovädret i tisdags (stackars mig)
Imorrn bli det att gå upp halv fem eller så, niiice.
Idag fixade vi vårt flak, det är superfint! MEN nu måste jag sova.
PUUUUUUUUUUUSS

tältning

Varit och tältat med Erik fredag till lördag, supermys och jätteroligt! :D Han åkte hem imorse och idag har jag bara tagit det lugnt.

 

HEJSVEJ


löv


onsdag

 

 

Igår lekte jag med Sara & Magdalena, vi såg film, gjorde fruktsallad osv. Kul^^ Sen åkte jag till Erik, vi gjorde pastasallad till ett helt fotbollslag typ, sen såg vi House och lite så. Idag svängde vi förbi skolan för att lämna lite grejer, åt lunch och drog ner på staaan. Vid halv fyra klippte jag mig (ganska kort!) och sen stod jag & Terese i kö utanför bion för att hämta biljetter till medlemskväll nästanästa vecka. Nuuuuuuu blev jag trött.

 

HEJSVEJ


candy


wilde


RSS 2.0