pannkakstårta

 

Pannkakstårta som jag & Erik gjorde hos honom i Sthlm!

Megagod innehållandes:

  • Pannkakor
  • Glass
  • Grädde
  • Färska hallon, jordgubbar och smultron
  • Blåbär
  • Banan på en liten del
  • Gladhet :D

 

Spring och gör tååårta nu, mycket god ♣

 


uni


hajhaj


marholmen

Imorgon blir det att åka upp till Marholmen i Stockholms skärgård. Vi har en stuga där en vecka, hoppas att det blir myspys. Erik ska också komma dit några dagar :) Vädret ska tydligen inte bli megabra, men man vet ju aldrig och det blir säkert bra iaf. När vi kommer hem så är juli typ slut, så himla fort tiden går!

 

PUSSHEJ


akuten

Akuten igår, jag har haft roligare saker för mig. Var ute och joggade på förmiddagen när mitt knä gav sig och jag ramlade på den dumma hårda vägen. Skrapade upp båda knäna, händerna och lite ena armbågen. Min hatade knäskål som hoppade snabbt ur led och sen tillbaka igen. Det gör väääldigt ont och kunde i princip inte gå. Så åkte till akuten där vi efter nån timme fick träffa en läkare som tryckte in en tjock nål i knät på mig och körde runt för att försöka få ut blod, utan bedövning, mycket trevligt. Men sen så bestämde hon sig för att köra in en ännu tjockare nål (y). Hon tryckte dock i bedövning på vägen ut med den första, vilket var väldigt skönt. Sen fick vi vänta länge på att få åka till röntgen, hela dagen gick ut på att ligga på en sjukhussäng och kolla upp i ett sjukhustak. Röntgenbilderna såg bra ut iaf, och ska få träffa en sjukgymnast. Men först får jag halta runt ett tag och vem vet hur lång tid det tar för mina dumma sår att läka. Lång himla text men ja!

 

Hoppas ni har det bra!


tillbaka i linköping

Nu är jag hemma igen efter en underbar vecka i Stockholm hos Erik. Vi har haft det megamys och jag saknar honom redan. Blir inte hemma länge dock, på lördag åker vi upp mot skärgården utanför Norrtälje där vi har en stuga en vecka. Hoppas på att det blir fint! Imorrn blir det nog att packa upp och packa på samma gång i princip, och på fredag ska jag träffa min lilla Sofie, det blir nice. Vad som händer sen får man ju se. Kom in på mitt förstaval i Göteborg, men det lär få vänta nåt år. Så om någon skulle vilja ge mig ett jobb skulle jag inte klaga.

 

PUSS PÅ ER

 

 


tisdag

 

Sitter och väntar på att min saknade Sofie ska komma hit, ska bli kuuul att leka lite med henne ^^ Imorrn blir det att åka tidigttidigt till Stockholm och Eriiik :D Vet ej hur längre jag stannar, kommer bli skojsigt iaf!

 

KRAM OCH HEJS♥

 

 


altanen


blä

Sitter och har sjukt tråkigt, finns inget roligt att göra. Ont i huvudet och fortfarande sjuk. EJHAODI ska inte ens skriva nåt mer för det finns ju en gräns för hur negativ man vill vara. Hoppas ni har det braaaa!

 


jfkdks

Sitter hemma hos Erik, han jobbar och jag dör av värme typ. Lite segt med inlägg här menmen! När jag kommer hem igen så kommer nog lite bilder och så från P&L. Skönt att vara hemma, men har världens förkylning som jag fick där, hostar halsen av mig ungefär. Nu vet jag inte vad jag ska göra, har redan gjort massa saker men nu har jag tråååkigt.


HEJSVEJ!

sista dagen

Sista dagen på P&L idag, ikväll har vi vårt sista pass och imorrn åker vi heeeeeem :D Vi är fett pepp haha, en vecka i tält är inget att rekommendera. Saknar min säng & min duuuusch och min superfina pojkväään. Och ser fram emot att vistas på ställen där det inte luktar skit, för här luktar det bajs överallt nu, niiice. Förstår inte hur folk överlever på den vanliga campingen, kan inte ens beskriva hur det ser ut där. Idag blir det Bob Dylan, Håkan Hellström och massa mer. Vi ska äta en avslutningspommes oxå haha.


HEJSVEEEEEEEEEJ ♥

RSS 2.0