Det läcker in. På fler ställen än vi har s...

dsc03875 (MMS)

Det läcker in. På fler ställen än vi har skålar tyvärr.


Står inne på "toan" och har försökt sm...

Står inne på "toan" och har försökt sminka mig i mobilljus. När jag gick hit kom det bara några droppar, nu öser det ner. Great! Kommer bli superblöt när jag går tillbaka. Ska jobba idag :s jag hoppas verkligen på inomhus!


Om det står på en pin så är det sant! Si...

dsc03869 (MMS)

Om det står på en pin så är det sant! Sitter i solen, äter glass och har det bra :)


tisdag! Vi har duschat och fixat runt vid ...

tisdag! Vi har duschat och fixat runt vid tältet, nu ska vi bara borsta tänderna för att sedan dra iväg och sno ström av nån affär som har uttag. Det är väldigt varmt, och med min nya fleecefilt så frös jag inte inatt :D Hejsvej!


PEEEACE

Snor datorn i Hyresgästföreningens tält! Allt är superbra, förutom skoskav och allmänt död i fötterna. Vi har fått lite gratissaker hittills, men mer kommer!!!


HEJS och hälsa Melvin!!!

Äter lunch! Macka, bananmjölk och youghurt...

dsc03856 (MMS)

Äter lunch! Macka, bananmjölk och youghurt. Sen ska vi äta glass, en av smakerna som fanns var Red bull?! Fint väder och allt är bra:) PUSS!


Tror att bilderna jag skickade igår kom f...

Tror att bilderna jag skickade igår kom fel? Glömde skriva bloggid tror jag. Har varit så stört kallt inatt! Trodde jag skulle frysa ihjäl x antal gånger. Vaknade vid fyra och trodde det var morgon eftersom att det var så ljust. Nu är det VARMT här inne i tältet. Jag har 5% mobilbatteri -.-


Nervös

Är supernervös, vet inte varför men det är jag! Känns som att jag kommer att glömma nåt jätteviktigt, vill spy typ. Tror i princip allt är packat nu iaf, ska försöka äta lite. Sen åker jag och säger hejdå till Sofie, sen mot staden.

 

Ha det skönt i värmen, jag hoppas på att ACn funkar i tåget, vilket den inte gjorde när vi åkte hem ifrån Borlänge förra året. Dog.

 

Hej!


v 26 & v 27

Nu kommer jag att vara borta i två veckor! Gör ett stopp hemma på en timme eller nåt sånt nästa söndag. Då kommer jag hem ifrån Peace & Love, och sedan så duschar jag och tar min andra väska och drar mot västkusten & Lysekil med the family!

 

Har precis badat, och sitter nu här istället för att packa färdigt det sista?? Har tre väskor (en av de är stooor) plus en sovsäck, liggunderlag och ett tremannatält!!! Hur ska det gå till kan man ju fråga sig? Ja det märks, kanske får sno en kundvagn i år igen, vem vet.

Kommer ihåg förra året, desperata skrik hördes i walkie-talkien: "Nån måste åka och samla ihop kundvagnar!! Börja med Julas. de är helt slut!!" Haha, stackars den lille gubben som hade planerat att storhandla på Jula!

 

Kommer uppdatera ifrån mobilen när jag hinner och känner för det, plus kanske på en dator som någon snäll liten organisation lånar ut i 5 minuter?

 

Hejs och ha det bäst!


titta olle!!! :)

titta olle!!! :)


Test

teeeeeeesting testing 12121

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0